David Baldacci boeken series: gratis verzending v/a € 35,-

David Baldacci? Wie is dat? Kleine kans dat je dit jezelf afvraagt want de schrijver is ontzettend populair onder lezend Nederland. De beste man heeft vanaf het moment dat zijn eerste boek, Het recht van de macht, werd gepubliceerd bestsellers geschreven. Misschien ken je ze wel. Wel eens gehoord van zijn Amos Decker serie? Of de boeken uit de Vega Jane reeks? Zijn actiethrillers zijn weergaloos. Ontdek het zelf en maak kennis met David Baldacci reeks voor spotprijzen.

Al sinds jaar en dag zorgt het werkverleden van David Baldacci in de advocatuur voor veel inspiratie voor zijn boeken. Inspiratie die hij zo omzet in angstaanjagende plots waar je de special effect zó bij bedenkt. Enkele boeken van de David Baldacci reeks zijn verfilmd. Denk hierbij aan de King & Maxwell serie waar twee van zijn standalone boeken waarvan hij bij één van zijn boekverfilmingen zelfs producer was.

David Baldacci boekenreeks: kies je favoriet

Het is duidelijk: Baldacci is veelzijdig, maar óók een multitasker. Dat bewijst niet alleen zijn uitstapje naar de filmwereld, maar ook het feit dat hij moeiteloos van de ene na de andere David Baldacci series hupst. Heeft hij een boek geschreven van een bepaalde serie, dan begint hij makkelijk aan een volgend boek in een andere serie. En het schrijven van een David Baldacci boekenreeks doet hij in razend tempo. Bij de David Baldacci boeken series horen de volgende boekenreeksen:

 • Amos Decker serie
 • Camel Club serie
 • Vega Jane serie
 • Will Robie serie
 • John Puller serie
 • King & Maxwell serie
 • Pine Aloysius serie
 • Archer serie
 • Shaw serie

Boeken volgorde serie David Baldacci

Ook al schrijft David Baldacci de boeken door elkaar, het is wel goed om tijdens het lezen de juiste volgorde van de boeken aan te houden. Houd ons wisselende assortiment goed in de gaten voor nieuwe boeken. Ons aanbod wijzigt dagelijks en het kan maar zo dat het deel wat je zoekt op voorraad is. Begin met een nieuwe serie of zet je reis voort met het volgende deel van je favoriete David Baldacci reeks.

David Baldacci boekenreeks en levensechte personages

David Baldacci wordt niet alleen gewaardeerd door critici en zijn vele fans. Ook zijn uitgever heeft ene hoge pet van hem op. Niet voor niets dat zijn Nederlandse uitgever David Baldacci boeken series naast reeksen van John Grisham plaats. Vanaf het moment dat hij de Nederlandse markt veroverde werd hij voor ons een ster aan het thrillerfirmament. Ook wij spreken vol lof, want hoe bijzonder is het dat hij ver gaat voor zijn research voor een David Baldacci boekenreeks. Hij springt bijvoorbeeld zonder angst uit een vliegtuig. Alleen om te weten hoe het voelt om in een duizelingwekkende diepte te vallen. Of hij sluit zich voor korte duur aan bij het leger om te weten te komen hoe je precies een geweer draagt. Hij gaat ver om zijn personages kleur te geven en levensecht te laten lijken.

Koop boeken met voordeel

Met welke boeken uit de Baldacci David reeks begin jij? Bekijk ons assortiment en bestel de beschikbare actiethrillers tegen het laagste tarief. Geniet van de volgende acties:

 • Voor 14:00 uur besteld= dezelfde werkdag verzonden
 • 2 boeken + 1 gratis
 • 3 boeken voor €10,-
 • Gratis verzending bij minimale bestelwaarde van €35,-
 • Stapelkortingen tot 80% korting

Ben je een liefhebber van David Baldacci? Bekijk dan ook eens de de volgende series:

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 22,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Noteboom, Lex
De man met duizend gezichten
2
Nieuwprijs
€ 6,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Marianne / Hoogstraaten, Theo Hoogstraaten
Een Middag Aan Zee
3
Nieuwprijs
€ 17,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Nicola May
Cockleberry Bay 1 - Het winkeltje in Cockleberry Bay
4
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Lucinda Riley
Atlas - Deel 8
5
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
Rutger Bregman
De meeste mensen deugen
6
Nieuwprijs
€ 17,50
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
Suzanne Vermeer
Strandfeest
7
Nieuwprijs
€ 16,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Khan, Zainab
Mini Kawaii doodles tekenen
8
Nieuwprijs
€ 15,00
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
May, Nicola
Cockleberry Bay 3 - Een nieuwe kans in Cockleberry Bay
9
Nieuwprijs
€ 20,99
Onze prijs
€ 6,99
Bekijk product
David Borman
Aanpakken voor aanstaande vaders
10
Nieuwprijs
€ 16,99
Onze prijs
€ 7,99
Bekijk product
May, Nicola
Cockleberry Bay 2 - Ik zie je in Cockleberry Bay