Betalen

De betaalmethodes op boekenkraam.nl

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:
    * Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
    * iDEAL is bij Boekenkraam.nl volledig gratis

Creditcard

Op Boekenkraam.nl kunt u ook met uw Nederlandse MasterCard of VISA kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

    * Na verificatie kan uw bestelling direct in behandeling genomen worden.
    * Ook op zaterdag bezorgd;
    * Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Paypal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en websites zoals Marktplaats, eBay en Boekenkraam.nl

In onze webshop kunt u met Paypal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Boekenkraam brengt betaalkosten in rekening voor de optie Paypal.

Vooruitbetalen (bankoverschrijving)

Als u kiest voor Vooruitbetalen, kunt u zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Boekenkraam overmaken. Let er hierbij op dat het betalingskenmerk en de overige gegevens volledig én correct zijn ingevuld.

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact (voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen ook Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk hun online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betaalkosten

Voor Paypal kan Boekenkraam.nl extra kosten in rekening brengen. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u voor 1 van deze betaalmethodes heeft gekozen.

Factuur             

Al uw bestellingen/facturen slaan wij digitaal op zodat u deze altijd vanuit uw account kunt opvragen, bekijken of printen.

https://www.boekenkraam.nl/mijn-boekenkraam/orders

 

Terugbetaald worden i.v.m. beschadigd boek of retourneren

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag op uw rekening terug storten. Het is ook mogelijk om het bedrag in de vorm van een tegoedbon te krijgen.