Ottolenghi - Comfort

Nieuwprijs € 33,99
Onze prijs€ 24,99
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
Uitvoering: Gebonden
Taal: Nederlands
Staat van het boek: Licht beschadigd
Aantal Pagina's: 320
Afmetingen: 203x276x29
Verschijningsdatum: September 2024
EAN: 9789059564169
Categorie:
Eten & Drinken
Let op: Laatste exemplaar

Omschrijving

Na Simpel en Flavour is dit dé nieuwe grote Ottolenghi!
100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken


Comfortfood à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken. Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, die je herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag. Klassieke geroosterde kip met orzo, een vega venkel-courgettelasagne of Kaiserschmarrn met pruimencompote: van voorgerecht tot dessert biedt Comfort een verzameling supersmakelijke en troostrijke recepten. Eten om in je eentje van te genieten of om te delen, als je je gezin, familie of vrienden wilt verwennen.

- wereldwijd comfortfood met de magische Ottolenghi-touch
- vertrouwd én verrassend eten met de smaak van thuis
- van voorgerecht tot dessert: soepen, salades, groente-, rijst- en stoofgerechten, ovenschotels, brood en zoetigheden
- met tips voor variatie en voorbereiding


Comfort brengt invloeden bij elkaar uit onder meer Italië, Duitsland en Maleisië, samen met culinaire ervaring opgedaan in steden als Jeruzalem, Amsterdam, Londen en New York. De recepten zijn tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend, herkenbaar én creatief. Van Yotams Hollandse appeltaart en de ultieme bolognese tot een romige aubergine-paprikasoep: dit is eten waar je warm van wordt.

 

 

 

`Ottolenghi heeft het weer geflikt. Zijn boek heeft zo`n nieuwe benadering en sfeer dat het bijna onmogelijk is niet voor de bijl te gaan. Onmiskenbaar Ottolenghi en tegelijkertijd op een andere manier fris, verrassend en aanlokkelijk.` - Hiske Versprille, Volkskrant

 

‘Culinair icoon.’- Trouw

 

‘In het nieuwe kookboek van Ottolenghi draait het voornamelijk om het fijne gevoel van thuis en de viering van eten. Combineer dit met zijn persoonlijke verhalen en die van zijn mede-chefs, en je creëert een prachtig exemplaar met genot en emotie.’ - Foodies

 

‘In Comfort heeft Yotam Ottolenghi weer ruim honderd steengoede recepten verzameld.’ – JAN Magazine